Как материал из нержавеющей стали, газовая пружина из нержавеющей стали имеет определенные преимущества с точки зрения срока службы и качества, поэтому сейчас во многих местах используются газовые пружины из нержавеющей стали, поэтому вы знаете, что делать при установке газовых пружин из нержавеющей стали. Где это? установлен и каковы меры предосторожности? Пожалуйста, послушайте нас ниже.


  1. Шток поршня газової пружини повинен бути встановлений у нижньому положенні і не повинен бути встановлений догори дном, що може зменшити тертя та забезпечити найкращу якість демпфування та характеристики амортизації.
  2. Визначення положення установки опорної точки є гарантією правильної роботи газової пружини. Газова пружина повинна бути встановлена ​​правильно, тобто коли вона закрита, нехай вона переміщається по центральній лінії конструкції, в іншому випадку газова пружина часто автоматично скидається.

Після розмови про вибір місця встановлення газової пружини з нержавіючої сталі, наступним кроком буде обговорення встановлення газової пружини з нержавіючої сталі. Нижче наведено відповідні запобіжні заходи при установці.

  1. Щоб відрегулювати орієнтацію з'єднання, поверніть циліндр або шток поршня за годинниковою стрілкою.
  2. Розмір має бути розумним, і сила має бути відповідною. Як правило, шток поршня повинен мати залишковий хід близько 10 мм, коли двері складу зачинені.
  3. Температура довкілля: -30℃-+80℃.
  4. Газова пружина є продуктом високого тиску, і її суворо заборонено довільно аналізувати, випікати або розбивати.
  5. Газова пружина не повинна піддаватися перекидаючій або поперечній силі під час роботи і не повинна використовуватися як поручня.
  6. Встановіть шток поршня газової пружини вниз якомога нижче, щоб забезпечити найкращий демпфуючий ефект та функцію буферизації.
  7. Лінія з'єднання між двома точками установки повинна бути якомога вертикальнішою до центральної лінії центру обертання (чжун) газової пружини, коли вона гойдається, в іншому випадку це вплине на нормальне розширення і стиснення газової пружини і навіть викличе заїдання і ненормальний шум.
  8. З метою забезпечення надійності ущільнення поверхня штока не повинна пошкоджуватися, категорично забороняється наносити на шток фарбу та хімічні речовини, а також не встановлювати газову пружину в необхідне положення. для зварювання, шліфування, фарбування тощо обробки, що вплине на термін служби газової пружини.
  9. Точне положення установки точки опори є гарантією нормальної роботи газової пружини, тобто, коли двері складу зачинені, дозволяйте газовій пружині створювати складову силу на складі, інакше газова пружина часто автоматично штовхає двері у відкрите положення. .


   

Газові пружини з нержавіючої сталі дуже корисні в практичному застосуванні, тому нам необхідно вибрати місце встановлення та звернути увагу на деякі експлуатаційні запобіжні заходи в процесі встановлення.



Відгуків: 0 / Написати відгук
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис