В даний час багато працівників мало знають про метод його встановлення. Однією з переваг газових пружин є те, що їх легко встановити, але, як їх краще встановити, це інше. Є певні вимоги. Підіб'ємо підсумки щодо встановлення автомобільних газових ресор. Керівництво, ми можемо використовувати як посилання.

  1. Шток поршня газової пружини повинен бути встановлений в нижньому положенні і не повинен бути встановлений догори дном, що може зменшити тертя і забезпечити хорошу якість демпфування та характеристики, що амортизують.
  2. Визначення положення установки опорної точки є гарантією правильної роботи газової пружини. Газова пружина повинна бути встановлена ​​правильно, тобто коли вона закрита, дайте їй пройти через центральну лінію конструкції, інакше газова пружина часто буде автоматично закривати двері. відштовхувати.
  3. На газову пружину не повинні впливати похилі чи бічні сили під час роботи.
  4. Для забезпечення надійності ущільнення поверхня штока не повинна пошкоджуватись, а також категорично забороняється наносити на шток фарбу та хімічні речовини. Також не допускається встановлення газової пружини у необхідному положенні перед розпорошенням та фарбуванням.
  5. Газова пружина є продуктом високого тиску, і її категорично забороняється аналізувати, запікати або торкатися до неї за бажанням.
  6. Категорично забороняється обертати шток поршня газової пружини вліво. Якщо потрібно відрегулювати напрямок роз'єму, ви можете повернути його тільки вправо.
  7. Температура довкілля: -35℃-+70℃.
  8. Точка з'єднання під час встановлення повинна гнучко повертатися, і не повинно бути заїдань.
  9. Розмір має бути розумним, величина зусилля має бути відповідною, а розмір ходу поршневого штока слід залишити з допуском 8 мм.





Відгуків: 0 / Написати відгук
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис