Усі гідравлічні амортизатори працюють за принципом перетворення кінетичної енергії (руху) на теплову енергію (тепло). Так як рідина в амортизаторі змушена текти через звужені випускні отвори та системи клапанів, створюючи гідравлічний опір.

Телескопічний амортизатор (демпфер) так званий ударний хід та хід відбою, і його можна стискати та розтягувати. Телескопічні амортизатори можна поділити на:

Двотрубні або двотрубні амортизатори доступні в гідравлічному та газогідравлічному виконанні.

Однотрубні амортизатори також називаються газовими амортизаторами високого тиску.

Принцип роботи двотрубного амортизатора

Ударний удар

При вдавлюванні штока поршня олія без опору тече з-під поршня через отвори та зворотний клапан у збільшений об'єм над поршнем. При цьому деяка кількість олії витісняється обсягом штока, що входить у циліндр. Цей об'єм масла примусово перетікає через донний клапан у трубку резервуара (заповнену повітрям (1 бар) або газоподібним азотом (4-8 бар). Опір, з яким стикається масло при проходженні через донний клапан, створює поштовх.

Хід відскоку

Коли шток поршня витягується, олія над поршнем перебуває під тиском і змушена текти через поршень. Опір, з яким стикається олія під час проходження через поршень, створює демпфування відбою. Одночасно деяка кількість масла без опору перетікає назад із трубки резервуара (6) через донний клапан у нижню частину циліндра, щоб компенсувати обсяг штока поршня, що виходить із циліндра.

      


   

Як критичний компонент гідравлічних циліндрів хромовані стрижні і труби в основному використовуються як поршневі штоки. Основна функція перетворення гідравлічної потужності в поступальний рух з одночасним запобіганням потрапляння абразивних середовищ у гідросистему зумовлює низку вимог до штока.

Щоб відповідати вимогам щодо механічних властивостей, а також придатності для нашого процесу нанесення покриття, марки стали Gastac оптимізовані у методах аналізу та виробництва.

Перед поставкою вся продукція Gastac проходить контроль для забезпечення оптимального розподілу мікротріщин із високою щільністю тріщин. Ці властивості разом із ретельно контрольованою попередньою обробкою, процесом нанесення покриття та процедурами обробки гарантують чудову корозійну стійкість.

Система забезпечення якості Gastac включає ретельну остаточну перевірку кожного окремого продукту, а також перевірку в соляному тумані всіх комбінацій плавки сталі, операції прокатки і партії покриття. Коли потрібна підвищена корозійна стійкість, Gastac забезпечує чудове покриття.

Через часток забруднення як зовні, так і всередині гідравлічної системи абразивне зношування штока призводить до прямого витоку масла і вторинного пошкодження системи ущільнень, що неприпустимо з точки зору екології та продуктивності. Стабільність процесу Cromax та наша обширна система контролю якості забезпечують мінімальні відмінності у товщині та твердості хрому, які з цієї точки зору є найважливішими параметрами.Завдяки правильній шорсткості та структурі поверхні, а також оптимізованому розподілу мікротріщин продукти Gastac забезпечують правильне змащування системи ущільнень.

Скорочення глобальних викидів CO2 вимагає більш раціональних продуктових рішень і потребує переосмислення на багатьох рівнях: більше переваг продуктивності на кілограм продукту, менше сировини та заміна джерел енергії з викопного палива на електроенергію, яка переважно не містить викопного палива.

Хромований вал

      

Типові властивості хромованого покриття з індукційним загартуванням (IHCP)

Порівняно з валами, які просто хромовані, стрижні IHCP піддаються індукційному гартуванню, що забезпечує більш високий рівень удароміцності. Таким чином, мінімізується пошкодження поверхні хрому від стирання та/або удару. Поверхнева жорсткість (Rc 50). Межа плинності становить приблизно 110 000 фунтів на квадратний дюйм. Жорсткий хром на твердій поверхні. Цей матеріал є відмінним вибором для пневматичних та гідравлічних застосувань.

Типові властивості лише загартованого хромованого покриття (CPO)

Мінус індукційно загартована поверхня підкладки валу, стрижні CPO являють собою хромовані вали. Зовнішня поверхня валу має хром високої твердості, нижня поверхня валу (під хромом) не загартована. Твердість хрому становить (Rc 58/60). Для пневматичних та гідравлічних застосувань, де може знадобитися додаткова обробка, цей матеріал є найкращим вибором.

ТІЛЬКИ ХРОМОВАНІ

  • Глибина покриття / на бік 0,001
  • Раунди (англійська та метрики)
  • Чистота поверхні – макс. 16 середньоквадратичних значень.
  • Твердість хрому становить (Rc 58/60).
  • Метрика Доступність
  • ІНДУКЦІЙНЕ ЗАГАРТАННЯ І ХРОМУВАННЯ
  • Глибина покриття / на бік 0,001
  • Раунди (англійська та метрики)
  • Чистота поверхні – макс. 16 середньоквадратичних значень.
  • Шар індукційного гарту 0,050″ Мін. Глибокий
  • Поверхнева твердість (Rc 50)
  • Метрика Доступність


Порожнистий стрижень

порожнистий стрижень виготовлений з холоднотягнутих безшовних труб або порожнистих стрижнів шляхом шліфування та прецизійного полірування по зовнішньому діаметру, а потім хромований до певної товщини на зовнішньому діаметрі. Порожнистий стрижень із хромованої пластини також відомий як хромована трубка. У той же час вони називають хромованими трубками зовнішнього діаметра.

ПЕРЕВАГИ ХРОМОВАНОЇ ПІДЛОГА БАРКИ

  • Вуглецева сталь з перевагами довговічності, твердості та зносостійкості завдяки формуваності, зварюваності та довговічності;
  • Хромування може забезпечити корозійну стійкість, а також вигляд, що надзвичайно відображає.
  • Висока точність допусків гарантує, що при використанні для виготовлення гідравлічного штока поршня він може точно відповідати циліндру.
  • Гарна твердість: твердість поверхні досягає близько HV850, що може покращити зносостійкість і водночас допомогти продовжити термін служби цих хромованих стрижнів, тим самим допомагаючи споживачеві знизити витрати.
   
   

Відгуків: 0 / Написати відгук
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис