На деяких поршневих штоках використовуються газові пружини. Також є навички використання газових пружин. Для використання газових пружин, які навички та розумні навички, ми дамо вам коротке введення нижче.

Для забезпечення надійності ущільнення газова пружина не пошкоджує поверхню штока поршня, а також категорично забороняється наносити фарбу та хімічні речовини на шток поршня. Також не допускається встановлення газової пружини у необхідному положенні перед розпорошенням та фарбуванням. Пам'ятайте, що шток поршня ніколи не можна повертати вліво.

Якщо потрібно відрегулювати напрямок роз'єму, ви можете повернути його тільки вправо. Це також може бути повернене у фіксовану орієнтацію. Розмір газової пружини має бути розумним, розмір зусилля газової пружини має бути відповідним, а розмір ходу штока поршня має бути рознесений, щоб його не можна було заблокувати, щоб у майбутньому технічне обслуговування було проблемою.

Для забезпечення надійності ущільнення газова пружина не пошкоджує поверхню штока поршня, а також категорично забороняється наносити фарбу та хімічні речовини на шток поршня. Також не допускається встановлення газової пружини у необхідному положенні перед розпорошенням та фарбуванням. Пам'ятайте, що шток поршня ніколи не можна повертати вліво. Якщо потрібно відрегулювати напрямок роз'єму, ви можете повернути його тільки вправо. Це також може бути повернене у фіксовану орієнтацію. Розмір газової пружини має бути розумним, розмір зусилля газової пружини має бути відповідним, а розмір ходу штока поршня має бути рознесений, щоб його не можна було заблокувати, щоб у майбутньому технічне обслуговування було проблемою.

Для використання газових пружин оволодіння певними навичками допоможе відігравати роль газових пружин. Залежно від положення, в якому використовуються газові пружини, навички використання повинні постійно змінюватися. Це потрібно контролювати самому.






Відгуків: 0 / Написати відгук
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис