Телескопічна газова пружина є промисловим аксесуаром, який може функціонувати як опора, буфер, гальмо, регулювання висоти та регулювання кута. Отже, на які деталі потрібно звернути увагу при використанні телескопічної газової пружини, щоб зіграти свою роль?


  1. Телескопічна газова пружина містить невелику кількість мастила, яке використовується для мастила головного ущільнення та шатуна. Коли шток використовується вниз, масло залишається в контакті з ущільненням штока, покращуючи характеристики ущільнення та запобігаючи висиханню ущільнення. Тому при встановленні та втягуванні газових пружин слідкуйте за тим, щоб їх кут до вертикалі був меншим за 60 градусів.
  2. Через суворі умови експлуатації будівельної техніки потрібна висока герметичність телескопічної газової пружини, а також слід уникати попадання пилу та іншого сміття в газову пружину під час використання. Крім того, не допускайте подряпин або пошкоджень поверхні штока поршня газової пружини гострими інструментами, а також не наносити на шток поршня фарбу та корозійно-активні хімічні речовини.
  3. Хід телескопічної газової пружини слід додавати з певним запасом (близько 10 мм) на основі робочого ходу, щоб уникнути помилок у процесі встановлення, які вплинуть на термін служби та продуктивність телескопічної газової пружини.
  4. Телескопічні газові пружини, встановлені на будівельній техніці, мають короткий термін служби через використання поза приміщеннями, що слід враховувати при проектуванні.
  5. Діапазон температури навколишнього середовища телескопічної газової пружини зазвичай становить від -35 до +60 ℃.Телескопічна газова пружина не може сприймати бічну чи похилу силу під час робочого процесу, інакше станеться позацентрове зношування, що призведе до передчасного виходу з ладу телескопічної газової пружини, що також слід враховувати при проектуванні.
  6. Для дверної конструкції з легкою вагою та без замикаючого пристрою конструкція повинна забезпечувати, щоб після закриття дверей з'єднання між фіксованою опорною точкою та рухомою опорною точкою телескопічної газової пружини проходило через середню точку обертання, щоб гарантувати, що пружна сила газової пружини може щільно зачинити двері. Інакше телескопічна газова пружина часто відкриватиме двері;
  7. Для конструкції дверей з більшою масою (кришка машини) рекомендується обладнати запірним пристроєм.
  8. Телескопічна газова пружина не може мати відносного переміщення, коли вона знаходиться в закритому та робочому стані, і її безперервне розширення та стиснення має контролюватись у необхідному діапазоні.
  9. Дверна конструкція будівельної техніки (наприклад кришка машини) зазвичай важка. При виборі телескопічної газової пружини слід враховувати газову телескопічну газову пружину із запобіжним пристроєм, щоб уникнути потенційних загроз безпеці через відмову телескопічної газової пружини.
  10. Телескопічна газова пружина не повинна використовуватися як обмежувальний пристрій, і необхідно додати обмежувальний пристрій. Як правило, для обмеження становища використовується гумова головка.

Вищевикладене є запобіжні заходи при використанні телескопічних газових пружин, розумієте? Вищезазначені моменти слід уникати при використанні, щоб продовжити термін служби телескопічної газової пружини та повністю розкрити її цінність.

Gastac - це компанія, яка виробляє високоякісну продукцію, таку як газові пружини для меблів, телескопічні газові пружини, опорні газові пружини, блоковані газові пружини, натяжні газові пружини, амортизатори, шафи і т. д. Вона має складне обладнання і високоякісне . Будь ласка, зв'яжіться з нами, якщо ви хочете купити газові пружини телескопічні.



Відгуків: 0 / Написати відгук
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис