Газова пружина з регульованою швидкістю м'яко відчиняє складні двері без електрики в пожежних депо за секунди

Не можна гаяти час, коли приходить заклик до дії

Це також стосується складних дверей, які відкриваються назовні в багатьох пожежних депо. Вони повинні відкриватися натисканням кнопки - причому механічно, щоб навіть у разі збою живлення вони не заважали розгортанню.

Важливо, щоб стулки сповільнювалися безпосередньо перед тим, як вони досягають відкритого положення, щоб вони не вдарялися без контролю. Адже вони мають надійно виконувати свою роботу довгі роки.

Газові пружини з регульованою швидкістю поєднують у собі функцію газової пружини з функцією гідравлічного демпфера.

Газова пружина з регульованою швидкістю може більше, ніж просто «звичайна» газова пружина: вона штовхає складні двері так само, як і газова пружина. Але швидкість, з якою він відкриває їх, регулюється, на відміну стандартної газової пружини. Це можливо завдяки складній системі, в якій за допомогою двох циліндрів з'єднаних газова пружина пов'язана з гідравлічним демпфером.

Додаткове остаточне демпфування захищає двері і, таким чином, знижує витрати

Для складних дверей газова пружина із регульованою швидкістю пропонує ще одну важливу функцію: остаточне демпфування. Це додатково гальмує стулки до того, як вони досягнуть кінцевої позиції. Це запобігатиме сильному зіткненню стулок один з одним, що згодом може пошкодити двері.

Легко модернізувати

У газової пружини з регульованою швидкістю є ще одна важлива перевага: її також можна без особливих зусиль встановити на складні двері, якщо, наприклад, раніше використовувалися звичайні газові пружини або складні приводні рішення, які необхідно замінити. Це саме те, що компанія Herrmann зробила для пожежної частини у Майкаммері, Німеччина.

Відкидні ворота зачиняються вручну без особливих зусиль після виїзду транспортних засобів.

   

У лівому верхньому куті зображення ви можете бачити газову пружину з регульованою швидкістю, яка у разі тривоги негайно відчиняє складні двері без електрики та з регульованою швидкістю для захисту дверних стулок.


Газова пружина з регульованою швидкістю відкрила дві стулки доладних дверей - з остаточним демпфуванням, щоб стулки не вдарялися один про одного безконтрольно у відкритому положенні.


Газова пружина, що регулюється, поєднує в собі газову пружину і демпфер, що дозволяє регулювати швидкість висування і встановлювати її точно відповідно до умов на місці.

Відгуків: 0 / Написати відгук
Схожі статті
Продукція SUSPA газліфти та амортизатори для автомобільної промисловості.
11.01.2023 131
Продукція SUSPA газліфти та амортизатори для автомобільної промисловості.
SUSPA надає вам в якості партнера по розробці різні продукти для автомобільної промисловості, такі як пневматичні пружини, амортизатори, системи регулювання, системи запобігання зіткнень та амортизато..
 5 фактів про блокуючі газові пружини
12.01.2023 284
5 фактів про блокуючі газові пружини
Газові пружини пропонують альтернативу механічним пружинам. Вони оснащені контейнером із стислим газом. При дії сили тиск газу збільшується.Всі газові пружини використовують стислий газ, але деякі з н..
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис