Газові пружини, газліфти з нержавіючої сталі неймовірно корисні у різних галузях промисловості завдяки зносостійкості, корозійній стійкості та довговічності металу. Газові стійки з нержавіючої сталі зазвичай використовуються в морській промисловості, а також у харчовій промисловості, харчовій промисловості, медичних установах та пакувальному устаткуванні.

У морському секторі неймовірно ефективно використовуються газові пружини із нержавіючої сталі. Вони відмінно підходять для використання в люках човнів та інших вологих середовищах, оскільки нержавіюча сталь не іржавіє. Газліфти з нержавіючої сталі містять леговані елементи, які вступають у реакцію з киснем, утворюючи на матеріалі покриття з оксиду та гідроксиду металу. Це діє як захисна плівка та запобігає утворенню іржі, яка потребує змішування води, заліза та кисню.

Оскільки вони можуть протистояти іржі, часто необхідна стерилізація газових пружин із нержавіючої сталі. Тому необхідно, щоб обладнання та матеріали не реагували на навколишнє середовище і при необхідності могли бути стерилізовані, особливо для безпеки харчових продуктів і забезпечення якості.

Ми пропонуємо широкий асортимент газових амортизаторів із нержавіючої сталі.

У нашому інтернет-магазині ми пропонуємо стандартні газові пружини як звичайного відкривання, так і зворотної дії з нержавіючої сталі діаметром 6 мм, 8 мм, 10 мм та 14 мм. Всі вони доступні з індивідуальним стрижнем, кінцевими фітингами корпусу та пилозахисними кришками, якщо потрібно на замовлення. Якщо вам потрібно щось індивідуальніше, ми також пропонуємо індивідуальні газові пружини.

Газові амортизатори для човна

Газові амортизатори - це новий вид амортизаторів з газовою пружиною, які в основному виготовлені з нержавіючої сталі.

Газові амортизатори - це новий вид амортизаторів з газовою пружиною, які в основному виготовлені з нержавіючої сталі.

Газові амортизатори для кришок човнів виготовлені із нержавіючої сталі. Розміри приблизно 20 дюймів у витягнутому стані, 12 дюймів у стислому стані та 9/16 дюймів у діаметрі. стрижень.


Газові амортизатори для кришок човнів

Виготовлені з нержавіючої сталі 316 ці газові стійки підходять для впливу суворих умов навколишнього середовища і не іржавіють і не піддаються корозії.

Газові амортизатори для кришок човнів виготовлені з нержавіючої сталі 316, які підходять для впливу в суворих умовах навколишнього середовища та не піддаються іржі або корозії.

Газові амортизатори для кришок човнів виготовлені з нержавіючої сталі 316, вони підходять для роботи в суворих умовах навколишнього середовища і не піддаються іржі або корозії.

Поверхні спеціально оброблені для надання додаткової твердості. Нержавіюча сталь 316 забезпечує високу чистоту та захист від корозії, необхідні для застосування в морській та морській воді, у медичній, хімічній та харчовій промисловості.

Газові упори для люків човнів

Газові амортизатори для човнових люків - це підходяща газова пружина для кожного човна та для кожного люка. Газові упори для люків човна мають демпфуючий ефект, щоб люки не закривалися одним махом



Газові упори для люків човна мають демпфуючий ефект, щоб люки не закривалися одним махом. Це зведе до мінімуму пошкодження човна. Крім того, ваші пальці не можуть потрапити між ними і не пораняться.

Заміна або встановлення газових упорів для шлюпкових люків на човні При заміні газових амортизаторів для човнових люків важливо звертати особливу увагу на довжину і вагу старих стійок човнових люків. Довжина, показана на наших продуктах у нашому магазині, вимірюється між центрами обох кінцевих фітингів у повністю відкритому положенні.

Примітка. Перед замовленням газової пружини для човна зверніть увагу на розміри і вагу необхідних газових пружин. Наші продукти також вказують скільки кілограмів можуть витримати амортизатори для люка для човна. Тому, будь ласка, повідомте нам більше про те, які газові пружини підходять для вашого човна або коли ви встановлюєте газові пружини. Тоді наші фахівці дадуть вам гарну пораду.

    

Морські газові амортизатори

Виготовлені з нержавіючої сталі 316 ці газові стійки підходять для впливу суворих умов навколишнього середовища і не іржавіють і не піддаються корозії.

Основним матеріалом морських газових амортизаторів є чорний нітрид і нержавіюча сталь 304/316, високоякісна обробка робить їх стійкими до корозії.

Морські газові стійки із нержавіючої сталі газові амортизатори

У водяному середовищі морські газові амортизатори Gaysanlift (або газові пружини) мають хороші характеристики. Морські газові амортизатори можуть використовуватися в морській промисловості, включаючи люки, кришки, панелі доступу, підйомні пристрої та противаги. Водночас газові стійки можна використовувати в морських умовах, таких як живі колодязі, колодязі для приманки, шафки для вудок та шафи для зберігання.

  

Газова пружина з нержавіючої сталі

Газові пружини з нержавіючої сталі є автономними системами, що не потребують технічного обслуговування, заповнені азотом під високим тиском і за жодних обставин не повинні відкриватися або перевантажуватися.

Газові пружини з нержавіючої сталі заповнені азотом під високим тиском і ні в якому разі не повинні відкриватися або перевантажуватися, перевагою є автономні системи, що не потребують обслуговування.

Газові пружини з нержавіючої сталі

  • Матеріал: штор, поршневий штор, нержавіюча сталь 1.4305.
  • Трубка напірна, нержавіюча сталь 1.4301.
  • Заповнююче середовище: олія, азот. Виконання: поршневий шток та напірна трубка, поліровані.

Газові пружини з нержавіючої сталі заповнені азотом під високим тиском і ні в якому разі не повинні відкриватися або перевантажуватися, перевагою є автономні системи, що не потребують обслуговування.

Внутрішня певна кількість олії для демпфування та змащення кінцевого положення. Газові пружини містять зворотний клапан у різьбовому штифті напірної труби, який дозволяє згодом зменшити зусилля розтягування.


Відгуків: 0 / Написати відгук
Схожі статті
 5 фактів про блокуючі газові пружини
12.01.2023 283
5 фактів про блокуючі газові пружини
Газові пружини пропонують альтернативу механічним пружинам. Вони оснащені контейнером із стислим газом. При дії сили тиск газу збільшується.Всі газові пружини використовують стислий газ, але деякі з н..
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис