Газові пружини у вакуумному пресі для шпону забезпечують простоту в обігу та захищають цінну машину.

Спільна робота газових пружин: у подвійному комплекті вони забезпечують плавний робочий процес під час роботи із закрилками.

Вакуумний шпонувальний прес – новаторський винахід, особливо для невеликої столярної майстерні. Це повноцінна заміна гідравлічному облицювальному пресу з величезною перевагою: він не вимагає трудомісткого і відносно дорогого нагріву гідравлічного пресу. Вакуумний прес для облицювання одразу готовий до роботи.

Вакуумний прес для облицювання має дві заслінки: верхня заслінка призначена тільки для захисту вакуумної мембрани нижньої заслінки, коли прес не потрібен.

Принцип дії: Коли стулки закриті, газові пружини є нейтральними, тобто. стулки утримуються в цьому положенні під дією власної ваги. Щоб відкрити стулки, їх потрібно трохи підняти рукою. Через кілька градусів спрацьовують газові пружини, які відкривають відповідну заслінку до бажаного ступеня відкриття близько 50°.

При планировании газовых пружин чрезвычайно важны были два момента:

  1. По-перше, кожна газова пружина налаштована для відповідної заслінки. Проте, коли обидві стулки піднімаються разом, газові пружини працюють як команда, тобто. підняти обидві стулки так само просто, як підняти тільки одну - хоча при цьому змінюється точка повороту верхньої стулки!
  2. Необхідно стежити, щоб закрилки ніколи не падали без контролю, навіть на останніх 10–20°. Це може пошкодити вакуумну мембрану та призвести до дуже дорогого ремонту.

Якщо машина більше не потрібна, її можна скласти для заощадження місця та засунути в кут. Також у цьому випадку газові пружини гарантують, що стулки залишаться у своєму положенні і не зрушать.

Функція машини

Він призначений не тільки для облицювання об'єктів. Найбільш важливою його перевагою є те, що він також допомагає склеювати формовані деталі. Ви просто робите шаблон лічильника, кладете його на стіл преса, кладете на нього пряму заготовку та закриваєте клапан вакуумною мембраною. Тепер створений вакуум притискає заготовку до трафарету і таким чином надає їй бажаної форми.


Якщо вакуумний прес закритий, газові пружини поводяться нейтрально. Жодної сили на заслінки вони не надають.


Під час роботи газові пружини надійно утримують верхню захисну заслінку у відкритому положенні. Нижній клапан з вакуумною мембраною лежить над заготівлею, що підлягає облицювання. Після завершення процесу механічні замки розблоковуються. Однак мембранна стулка відкривається лише тоді, коли це дійсно необхідно, тобто. злегка піднімається рукою. Газові пружини зроблять все інше!

      

Захисна кришка складається та надійно утримується у відкритому стані газовими пружинами.

Газові пружини також можуть легко справлятися з обома відкритими заслінками одночасно.

Коли вакуумний прес для облицювання не потрібен його можна скласти для економії місця.





Відгуків: 0 / Написати відгук
Схожі статті
 Промислові газові пружини допомагають у боротьбі з COVID-19
12.01.2023 227
Промислові газові пружини допомагають у боротьбі з COVID-19
Газові пружини, також звані газовими амортизаторами, пружинами розтягування, газонапірними пружинами, в залежності від установки і контексту, являють собою циліндри зі стисненим повітрям або маслом, я..
Керівництво покупця газової стійки: яку газову стійку мені замовити?
16.01.2023 228
Керівництво покупця газової стійки: яку газову стійку мені замовити?
Можливо, ви цього ще не знаєте, але газові стійки всюди. Якщо ви шукаєте плавний підйомний рух, щоб допомогти вам відкрити двері, люк, вікно або ще щось, майже напевно в операції будуть задіяні газові..
 Як правильно вибрати матрац - Повний посібник з покупки
16.01.2023 224
Як правильно вибрати матрац - Повний посібник з покупки
Якщо ви хочете купити новий матрац, найскладніше те, що вам може знадобитися, це з'ясувати, з чого почати. Ви підете в магазин чи зробите покупку онлайн? Чи віддаватимете ви перевагу бюджетному варіан..
Як встановити опори люка з газовими стійками на човен
17.01.2023 245
Як встановити опори люка з газовими стійками на човен
Багато човнів поставляються з газовими стійками для підтримки відкидних люків у відкритому положенні, коли ви прибираєте або отримуєте доступ до предметів усередині. Це звільняє обидві руки та запобіг..
Поради щодо встановлення автомобільних газових пружин
19.01.2023 233
Поради щодо встановлення автомобільних газових пружин
Перед замовленням нової газової пружини непрямої установки зберіть наступну інформацію:1. Визначте загальну довжину вихідної пружини, вимірявши відстань від центру кріплення нижнього кінця корпусу до ..
Блокована газова пружина в медичній промисловості
23.01.2023 209
Блокована газова пружина в медичній промисловості
Раптова епідемія вплинула на економічний та соціальний розвиток у світі. Тією чи іншою мірою постраждала кожна галузь, особливо зовнішня торгівля. Однак кожна медаль має дві сторони, величезні можливо..
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис