Фрикційні газові пружини

У додатках, де необхідно зупинити об'єкт, що переміщується через проміжні положення, без використання газової пружини, що блокується, пропонується фрикційна газова пружина.

Газова пружина реалізована з використанням поршня з високим тертям ковзання. Це тертя може змінюватись в залежності від різних конфігурацій від 50 Н до 180 Н, що додаються у фазі стиснення і віднімаються під час розтягування (на діаграмі сил коефіцієнт FR вище, ніж у стандартній газовій пружині).

Розрахунок сили має проводитися з точністю. Дуже важливо збалансувати силу газової пружини (пневматичну силу), коефіцієнт тертя і масу об'єкта, що обробляється.

Фрикційні газові пружини можуть бути виготовлені з нержавіючої сталі AISI типу 316L.


Галузь застосування:

  • Поступове відкриття та закриття дверей
  • Поступове відкриття та закриття захисних панелей
  • Розміщення моніторів медична сфера
  • Розміщення люків морська промисловість

Газова пружина-Заблокувати-заблокувати

Газові пружини Lock In та Lock Out мають систему блокування, призначену для зупинки штока у повністю закритому положенні (Lock In) або повністю відкритому положенні (Lock Out).

Замок, невидимий зовні, дозволяє механічно зупинити шток і, отже, природний перебіг газової пружини.


Як показано на малюнку, у першому випадку ми можемо утримувати пружину в закритому положенні, і після розблокування пружина скине зусилля, піднімаючи об'єкт, до якого вона прикладена. У другому випадку пружина буде заблокована у відкритому положенні і після розблокування можна буде повернути об'єкт у вихідне положення. Блокування газової пружиною може здійснюватися без зусилля з гідравлічним ефектом демпфування під час закриття.

Опція Lock In Lock Out може бути вбудована у газові пружини з нержавіючої сталі AISI316l.




Галузь застосування:

  • Блокування ящиків у закритому положенні;
  • Блокування дверей та капота автомобіля у відкритому положенні
  • Зниклі підйомні системи (наприклад, амортизація)
  • Блокування відсіків у закритому положенні (наприклад, люків, оглядових майданчиків тощо)

Газова пружина-нтиміть топ


Газова пружина з функцією Push Top має механічну систему блокування ходу газової пружини у повністю відкритому положенні. Замок виконаний у вигляді трубки, яка охоплює шток газової пружини та висувається за межі циліндра. Після досягнення повністю відкритого положення запобіжна трубка завдяки системі пружин зміщується щодо корпусу та блокує хід газової пружини. Натискання на захисну трубку кольору кнопки перебудовує розблокування перегонів.

Галузь застосування:

  • Двері кіоску
  • Хетчбеки
  • Двері шафи

Газові пружини-зупинися та йди



Механічна блокування штока поршня під назвою Stop and Go була реалізована для ручного блокування природного перебігу газової пружини або гідравлічного демпфера в будь-якому положенні.
Це реалізується концентричним по відношенню до штоку поршня фрикційним матеріалом, який приводиться в дію рукояткою, вкрученою в напрямну газової пружини.
Механічний замок виготовлений із корозійностійкого матеріалу та доступний як для стандартної серії, так і для серії із нержавіючої сталі AISI 316L.


Відгуків: 0 / Написати відгук
Схожі статті
Продукція SUSPA газліфти та амортизатори для автомобільної промисловості.
11.01.2023 131
Продукція SUSPA газліфти та амортизатори для автомобільної промисловості.
SUSPA надає вам в якості партнера по розробці різні продукти для автомобільної промисловості, такі як пневматичні пружини, амортизатори, системи регулювання, системи запобігання зіткнень та амортизато..
 Газові пружини: що таке напрямок демпфування?
12.01.2023 238
Газові пружини: що таке напрямок демпфування?
Не всі пружини механічні. Є газові пружини, які відповідають своїй назві, використовуючи стислий газ. Ви можете використовувати їх для позиціонування частин, що рухаються. При навантаженні тиск газу з..
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис