Якщо ви не визначилися у виборі ортопедичної розкладачки, тоді ця стаття для вас. Ортопедичні та анатомічні розкладні ліжка, іменовані в народі як розкладачки завжди були і будуть ідеальним рішенням додаткового, а може навіть і основного спального місця у вашому будинку, квартирі або на дачі. На сьогоднішній день на ринку України представлений великий вибір ортопедичних розкладачок.

Розкладачки різних розмірів і модифікацій, розкладачки на ламелях і панцирній сітці, тентові розкладачки і навіть на цільнозварній решітці, але можна сказати з упевненістю що всі ці ортопедичні розкладачки дуже поступаються, ми навіть сказали «програють» практично у всьому своїм побратимам з Італії.

У чому такі грандіозні достоїнства цих Італійських розкладачок запитаєте ви? Майже у всьому відповімо ми. Розглянемо на прикладі ортопедичні та анатомічні розкладні ліжка Італійської компанії «LUXOR», завод якої знаходиться в місті Торіно Італія.

У перших основна перевага цих розкладачок це їх неповторний дизайн, підбір якісної сировини для виробництва, якісне порошкове фарбування з додаванням лаку, сам по собі розмір розкладачки, всі вироби випускаються довжиною 200 см і шириною 80, 90, 120, 140, 160 см .,надійна кріпильна фурнітура європейських виробників, посилені поліуретанові ролики-колеса на яких розкладачка вільно переміщається по будинку практично безшумно і що немало важливо не дряпаючи поверхню підлоги (плитка, ламінат, паркет, паркетна дошка).Окремо хотілося б виділити ортопедичні та анатомічні матраци якими комплектуються розкладачки компанії «LUXOR» Всі матраци виготовлені з якісної антиалергенної сировини, застосовується пінополіуретан середньої жорсткості, який за своїми властивостями підходить як для дорослого хребта, так і для дитячого.

Прошивний чохол із жаккардової тканини доповнений ефектом «зима-літо» з одного боку матраци вставляється прошарок бавовни – літня сторона, з іншого боку вставляється прошарок вовни – зимова сторона. Усі розкладачки компанії «LUXOR» Італія мають в комплекті накидні чохли.

Чохол одягається на ортопедичну розкладачку в складеному стані, таким чином наша розкладачка стає пилом і вологозахищеною і практично не помітною для сторонніх очей. І на закінчення хотілося б відзначити довговічність цих по істині якісних, цікавих та привабливих розкладачок.



Відгуків: 0 / Написати відгук
Схожі статті
Віконні газові пружини, амортизатори
30.09.2022 375
Віконні газові пружини, амортизатори
Віконні газові пружини, амортизаториТентове вікно з газовою стійкою-Вікно маркізи з газовою стійкоюВікно маркізи з газовою стійкою кріпиться на петлях угорі, воно забезпечує відмінний захист від негод..
Бездоганна робота газової пружини в компресорі для меленої кави
30.09.2022 276
Бездоганна робота газової пружини в компресорі для меленої кави
Бездоганна робота газової пружини – незважаючи на надзвичайно складне монтажне становищеЖиття без чашки кави для більшості з нас немислиме. Кава, вода, кавоварка включена і незабаром після цього кава ..
Газова пружина натискного типу тягне капсули з бурхливою водою назад до «берега»
30.09.2022 258
Газова пружина натискного типу тягне капсули з бурхливою водою назад до «берега»
Газова пружина натискного типу тягне капсули з бурхливою водою до «берега» після поїздки.Атракціони Inno Heege на білій воді можна знайти у парках розваг по всьому світу. Капсули виготовляються індиві..
POWERISE від STABILUS - дуже успішні електромеханічні шпиндельні приводи
05.10.2022 377
POWERISE від STABILUS - дуже успішні електромеханічні шпиндельні приводи
Промисловий POWERISEУ компанії STABILUS на вас чекає незрівнянно широкий асортимент різних шпиндельних приводів POWERISE з блоком живлення, блоком управління та всім необхідним для вашого застосування..
Газова пружина STABILUS BLOC-O-LIFT Німеччина
08.10.2022 397
Газова пружина STABILUS BLOC-O-LIFT Німеччина
Змінне позиціонування, жорстке або еластичне блокування газових пружинЗаслінки та кришки можуть бути дуже важкими, і ними важко керувати вручну. Стільці та столи повинні бути адаптовані до зростання о..
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис