Газові пружини Liftline включають 5 основних серій: 16-12, 16-1, 16-2, 16-4 і 16-6. Відмінності між ними полягають у діаметрах штока та напірної трубки, максимальному зусиллі F1, максимальному ході штока та довжині. Окрім виробів, зазначених у каталозі, компанія SUSPA може виготовити газові пружини відповідно до Ваших креслень та технічних характеристик.

      

   

СЕРІЯ 16-1 ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: РІЗЬБА / РІЗЬБА




ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: ПРОУШИНА/ПРОВШИНА, ЗВАРНІ



ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: КУЛЬОВИЙ ШАРНІР/КУЛЬОВИЙ ШАРНІР



СЕРІЯ 16-2 ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: РІЗЬБА / РІЗЬБА





ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: ПРОУШИНА/ПРОВШИНА, ЗВАРНІ



ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: КУЛЬОВИЙ ШАРНІР/КУЛЬОВИЙ ШАРНІР



СЕРІЯ 16-4 ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: РІЗЬБА / РІЗЬБА




ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: ПРОУШИНА/ПРОВШИНА, ЗВАРНІ




ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: КУЛЬОВИЙ ШАРНІР/КУЛЬОВИЙ ШАРНІР





СЕРІЯ 16-6 ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: РІЗЬБА / РІЗЬБА





ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: ПРОВУШИНА/ПРОВУШИНА





ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: КУЛЬОВИЙ ШАРНІР/КУЛЬОВИЙ ШАРНІР






ТИП ПІД'ЄДНАННЯ: КУЛЬОВИЙ ШАРНІР/КУЛЬОВИЙ ШАРНІР





Додаткові функції газових пружин Liftline

Soft-stop: газові пружини з поздовжнім пазом
Система soft-stop створена спеціально для зміни швидкості газової пружини. Дані пружини мають спеціальний поздовжній паз, що дозволяє задавати необхідну швидкість висування штока на етапі проектування. Зусилля газової пружини вказується під час замовлення залежно від необхідних параметрів для найбільш комфортної роботи.

Переваги газової пружини із системою Soft-Stop:
  1. Можливість задавати швидкість висування штока;
  2. Автоматичне та безшумне відкриття;
  3. М'який, комфортний рух стулки під час відкриття;
  4. Плавне уповільнення стулки під час досягнення кінцевого становища.

Позиційні газові пружини

Позиционные газовые пружины служат для фиксации створок и дверок в различных положениях после определенного угла открытия. Данная газовая пружина поддерживает дверцу в любой позиции по желанию пользователя. Дверцы/створки могут быть зафиксированы в любом положении по всей траектории их движения. При правильном подборе внутреннего давления, газовая пружина может быть оптимизирована для применения в конкретном оборудовании.

Переваги позиційної газової пружини:
  1. Можливість утримувати або фіксувати дверцята в будь-якому положенні траєкторії її руху.

Space-mat: газові пружини із захисним ковпачком

Робота газових пружин space-mat заснована на тому, що пінопласт, розташований навколо штока і захищений спеціальним ковпачком, вбирає мастило, і потім при необхідності випускає невелику кількість для мастила елементів. Термін експлуатації даної газової пружини істотно збільшується, особливо при її використанні в технічно несприятливих умовах (пилу та бруду).

Переваги газової пружини Space-mat:
  1. Підходять для експлуатації в технічно несприятливих умовах (пилу та бруду);
  2. Можливість встановлення штоком нагору;
  3. Запобігає обмаслюванню видимої частини штока.

TouchLift: газова пружина, яка блокується в кінцевому стислому положенні

SUSPA TouchLift – це газова пружина, яка блокується у кінцевому стислому положенні. Одна з можливих областей застосування – утримання кришки висувного відсіку у прихованому положенні під стільницею. Блокування знімається легким натисканням поверхні кришки.

Принцип дії пружини схожий на роботу кулькової ручки:
  • При одноразовому натисканні пружина блокується у певному положенні
  • При повторному натисканні блокування пружини знімається
  • Галузь застосування:
  • За допомогою газової пружини SUSPA TouchLift відсіки меблів можуть бути підняті та опущені одним натисканням.

Приклади використання:
  • Екрани, вбудовані у стіл;
  • Додаткові робочі поверхні кухні;
  • Вбудований міні-бар;
  • Підйом та опускання спинки та додаткових елементів дивана
Переваги:
  1. Головна перевага SUSPA TouchLift – це безшумність аботи і шлях розблокування всього 7 мм;
  2. Газові пружини TouchLift працюють без електрики, не вимагають застосування кабелю та батарейок.
  3. Термін експлуатації цих пружин такий самий як і у звичайних газових пружин – приблизно 50 000 циклів навантаження.
Газові газові пружини

Фірма SUSPA пропонує широкий вибір виробів для меблевої промисловості. Газові пружини, як правило, служать для підтримки дверцят, що відкриваються вгору. Ви можете бути впевнені, що дверцята шафи за допомогою даного виробу будуть відкриватися дуже легко. Вибравши заздалегідь потрібне зусилля для газової пружини, Ви зможете використовувати її в будь-якій ситуації. За таблицею Ви можете визначити потрібне зусилля для Вашого випадку.


Як вибрати робоче зусилля для меблевої газової пружини



Газові пружини Liftline: технічна інформація

Розшифровка технічних даних
Мінімальні та максимальні сили вказані при висунутому штоку (F1).

Максимальне зусилля пружини у стислому положенні (F2) перевищуватиме силу F1 на 30 – 80%.

Приклад розрахунку зусилля на вибір газової пружини

Якщо немає особливих вказівок, вироби монтують штоком вниз.



x - кількість газових пружин SUSPA

G - вага люка (кришки, дверцята, секції тощо)

F1 – сила опору газової пружини

S - центр ваги люка

W - ефективне плече застосування сили газової пружини

L – плече дії сили G

Е – центр обертання люка

Приклад:

G = 10кг

L=100 см

W = 75 см

X = 1

F1 = 10 x 100 ÷ 75 x 1 = 1000 ÷ 75 = 13,33 x 9,81 = 130,8 + 15% = 150N

9,81 математичний коефіцієнт перекладу кілограм (= вага) в Ньютони (=зусилля)

Принцип дії газових пружин


Газові пружини є гідропневматичні регулювальні вироби. Вони складаються з напірної трубки та штока з поршневим пакетом. Сполучні елементи (кінцеві приєднання) різних типів забезпечують з'єднання газової пружини з конструкцією.

Газові пружини компанії SUSPA мають спеціальний поршневий пакет та ущільнюючий пакет. Це забезпечує герметичність конструкції та низьке тертя навіть при використанні в екстремальних умовах довкілля.

Газові пружини заповнюються азотом під високим тиском. Це створює тиск наповнення, що в свою чергу впливає на поршень. У такий спосіб створюється сила опору. Якщо ця сила газової пружини більша за силу протидії, то шток висувається, при меншій силі пружина стискається. Швидкість висування штока визначається конструкцією поршневого пакета.

Крім азоту у внутрішньому просторі напірної трубки знаходиться певна кількість масла для змащування деталей, що труться, і амортизації ходу штока в кінцевому положенні.
Сила амортизації газової пружини може бути встановлена ​​під час виготовлення згідно з вимогами замовника.

Вибір газової пружини

При виборі газових пружин SUSPA необхідно враховувати наступне:
Співвідношення діаметра штока та напірної трубки визначає зусилля, на яке розрахована газова пружина. Прості характеристики пружин: невеликий діаметр штока і великий
поперечний переріз напірної трубки.

При більшому ході штока потрібно менше зусилля газової пружини і, як результат, менша сила опору в частинах, що з'єднуються.
При дуже великому ході штока та великій силі опору необхідний великий діаметр штока. Таке співвідношення забезпечує захист від прогинання газової пружини. Таким чином, можна уникнути ефекту дії поперечних сил.

Характеристики газових пружин

Даний графік показує зміну зусилля газової пружини щодо ходу штока, починаючи з висунутого до стислого положення та назад. Співвідношення F2/F1 відображає коефіцієнт зміни зусилля газової пружини. Для підбору газової пружини, зусилля F1, крім розмірів, є найважливішим критерієм. Зусилля F1 вимірюється за 5 мм до закінчення висування штока і таким чином визначає значення зусилля пружини. Відстань між силовими лініями стиснення та висування визначає силу тертя Fr.

Залежно від виду амортизації існує два варіанти контролю швидкості висування штока: у стандартній газовій пружині швидкість висування контролюється за допомогою пневматичних та гідравлічних областей. При встановленні газової пружини зі штоком спрямованим донизу, поршень рухається спочатку через ділянку з газом (пневматична область), потім через ділянку з олією (гідравлічна область). Хід штока уповільнюється під впливом олії.

За запитом можливий т.зв. динамічний контроль швидкості висування. З цією метою на трубці напірної робиться поздовжній паз, який дозволяє зменшувати швидкість висування штока, починаючи з певного положення.





Відгуків: 0 / Написати відгук
Супутні товари
Газліфт Stabilus 0175YT 0300N 168 мм кульові цапфи
Меблевий газліфт, газова пружина Stabilus 0175YT 0300N 168 мм кульові цапфи для механізмів підняття меблевих фасадів Компанії SALICE (Італія) Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях)..
1 грн.
Газліфт Stabilus 011506 0260N 200мм. кульові цапфи з кронштейнами
Газліфт Stabilus 011506 0260N 200мм. кульові цапфи з кронштейнами Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 200мм. Хід штока A = 56,5 мм. Робоча зусилля F1 = 0260N (Ньютон)...
1 грн.
Газліфт Stabilus 012181 0400N 245мм. кульові цапфи
Газліфт Stabilus 012181 0400N 245мм. кульові цапфи Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 245мм. Хід штока A = 78мм. Робоча зусилля F1 = 400N (Ньютон). Тип кінцевих фі..
1 грн.
Газліфт Stabilus 006908 550N 233,5 мм. вуха
Газліфт Stabilus 006908 550N 233,5 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 233,5 мм. Хід штока A = 70мм. Робоча зусилля F1 = 550N (Ньютон). Тип кінцевих фітинг..
1 грн.
Газліфт Stabilus 016762 2200N 500 мм. вуха
Газліфт Stabilus 016762 2200N 500 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 500мм. Хід штока A = 190мм. Робоче зусилля F1 = 2200N (Ньютон). Тип кінцевих фітингів..
1 грн.
Газліфт Stabilus 016996 1200N 500 мм. вуха
Газліфт Stabilus 016996 1200N 500 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 500мм. Хід штока A = 190мм. Робоче зусилля F1 = 1200N (Ньютон). Тип кінцевих фітингів..
1 грн.
Газліфт Stabilus 0175YT 0300N 168 мм. кульові цапфи
Газліфт Stabilus 0175YT 0300N 168 мм. кульові цапфи Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 168мм. Хід штока A = 39мм. Робоча зусилля F1 = 0300N (Ньютон). Тип кінцевих ..
1 грн.
Газліфт Stabilus 018568 1000N 500 мм. вуха
Газліфт Stabilus 018568 1000N 500 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 500мм. Хід штока A = 190мм. Робоча зусилля F1 = 1000N (Ньютон). Тип кінцевих фітингів..
1 грн.
Газліфт Stabilus 084840 1000N 285 мм. вуха
Газліфт Stabilus  084840 1000N 285 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 285мм. Хід штока A = 96мм. Робоча зусилля F1 = 1000N (Ньютон). Тип кінцевих фіт..
1 грн.
Газліфт Stabilus 094501 150N 445 мм. кульові цапфи з кронштейнами
Газліфт Stabilus 094501 150N 445 мм кульові цапфи з кронштейнами Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 445мм. Хід штока A = 180мм. Робоча зусилля F1 = 150N (Ньютон). ..
1 грн.
Схожі статті
Газова пружина та її робота
28.09.2022 267
Газова пружина та її робота
Газова пружина складається із сталевого циліндра, що містить газ (азот) під тиском, і штока, який входить і виходить з циліндра через герметичну напрямну.Коли газ стискається за рахунок втягування стр..
Віконні газові пружини, амортизатори
30.09.2022 376
Віконні газові пружини, амортизатори
Віконні газові пружини, амортизаториТентове вікно з газовою стійкою-Вікно маркізи з газовою стійкоюВікно маркізи з газовою стійкою кріпиться на петлях угорі, воно забезпечує відмінний захист від негод..
Безпечне відкриття та закриття важких кришок стало простіше
30.09.2022 293
Безпечне відкриття та закриття важких кришок стало простіше
Газові пружини тягового типу за роботою на сушильній центрифузі в ASTOR-BerningКомпанія ASTOR-Berning вже понад 100 років є міжнародним спеціалістом з виробництва м'яких гудзиків, пряжок, ременів та з..
Бездоганна робота газової пружини в компресорі для меленої кави
30.09.2022 276
Бездоганна робота газової пружини в компресорі для меленої кави
Бездоганна робота газової пружини – незважаючи на надзвичайно складне монтажне становищеЖиття без чашки кави для більшості з нас немислиме. Кава, вода, кавоварка включена і незабаром після цього кава ..
Газова пружина натискного типу тягне капсули з бурхливою водою назад до «берега»
30.09.2022 259
Газова пружина натискного типу тягне капсули з бурхливою водою назад до «берега»
Газова пружина натискного типу тягне капсули з бурхливою водою до «берега» після поїздки.Атракціони Inno Heege на білій воді можна знайти у парках розваг по всьому світу. Капсули виготовляються індиві..
POWERISE - Системи автоматичного приводу кришки
05.10.2022 395
POWERISE - Системи автоматичного приводу кришки
Від виробника компонентів до постачальника системКришки багажника пройшли довгий шлях розвитку. Високий рівень комфорту при відкриванні та закриванні кришок багажника або задніх дверей все більше підв..
POWERISE від STABILUS - дуже успішні електромеханічні шпиндельні приводи
05.10.2022 377
POWERISE від STABILUS - дуже успішні електромеханічні шпиндельні приводи
Промисловий POWERISEУ компанії STABILUS на вас чекає незрівнянно широкий асортимент різних шпиндельних приводів POWERISE з блоком живлення, блоком управління та всім необхідним для вашого застосування..
Газова пружина STABILUS BLOC-O-LIFT Німеччина
08.10.2022 398
Газова пружина STABILUS BLOC-O-LIFT Німеччина
Змінне позиціонування, жорстке або еластичне блокування газових пружинЗаслінки та кришки можуть бути дуже важкими, і ними важко керувати вручну. Стільці та столи повинні бути адаптовані до зростання о..
 5 фактів про блокуючі газові пружини
12.01.2023 284
5 фактів про блокуючі газові пружини
Газові пружини пропонують альтернативу механічним пружинам. Вони оснащені контейнером із стислим газом. При дії сили тиск газу збільшується.Всі газові пружини використовують стислий газ, але деякі з н..
4 основні частини газової пружини
12.01.2023 262
4 основні частини газової пружини
Газовые пружины обычно используются в машинах, а также в некоторых типах мебели. Как и все пружины, они предназначены для накопления механической энергии. Однако газовые пружины отличаются тем, что в ..
 Всі газові пружини містять невелику кількість олії для змащення
13.01.2023 306
Всі газові пружини містять невелику кількість олії для змащення
Всі газові пружини містять невелику кількість олії для мастила головного ущільнення та штока. Ця олія також забезпечує демпфування в кінці ходу.Для забезпечення мастила ущільнення штока в кожній газов..
 Безпечне використання генератора - посібник з безпеки генератора
16.01.2023 248
Безпечне використання генератора - посібник з безпеки генератора
Портативний генератор може бути неймовірно корисним інструментом, чи ви використовуєте його вдома, професійно в комерційних умовах або в кемпінгу для проведення дозвілля. Слід мати на увазі, що з кожн..
Газова пружина з подвійним ходом
17.01.2023 227
Газова пружина з подвійним ходом
Двоходові газові пружини використовуються для відносно великих або важких люків. Оскільки ці газові пружини з подвійним ходом мають два окремі циліндри, ця газова пружина може створювати дві різні сил..
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис