Якщо ви хочете купити новий матрац, найскладніше те, що вам може знадобитися, це з'ясувати, з чого почати. Ви підете в магазин чи зробите покупку онлайн? Чи віддаватимете ви перевагу бюджетному варіанту або витратите гроші на модну модель? А як щодо розміру, форми, складу матеріалів та дизайну? Так, є багато речей, які слід враховувати, особливо якщо ви купуєте матрац вперше. Але не хвилюйтеся, тому що у нас є для вас повний посібник з покупок.


Як правильно вибрати матрац - Повний посібник з покупки

У цьому зручному посібнику ми покажемо вам, як саме вибрати ідеальний матрац для вас. Ми обговоримо різні типи матраців, як визначити, яке відчуття найкраще підходить для вашого стилю сну та багато іншого! Зрештою, ми гарантуємо, що ви точно знатимете, як знайти матрац своєї мрії.

Важливі питання про матрац
Перед покупкою нового матраца слід розглянути шість найважливіших питань, проаналізованих нижче. Кожному питанню відповідає розділ, який навчить вас, як відповісти на запитання відповідно до ваших уподобань. Нижче наведено короткий список питань, які ми розглянемо, а також посилання на відповідні розділи (щоб ви могли швидко переміщатися, коли захочете):

  • Скільки років вашому матрацу?
  • Де ти спиш?
  • Яка жорсткість вам потрібна?
  • Яка ваша маса тіла?
  • Який матрац вам потрібен?
  • Який твій бюджет?
Хоча пошуки у всіх будуть трохи відрізнятися, вирішення цих проблем підготує вас до успішної покупки. Отже, почнемо з розмови про вік матраців!

Скільки років вашому матрацу?

Це перше питання, на яке вам потрібно відповісти. Чому; Що ж, вік вашого матраца може відіграти велику роль у визначенні того, чи потрібен вам новий матрац чи ні. Як правило, про покупку нового матраца варто замислитись, якщо старому вже виповнилося 8 років. Це в жодному разі не є єдиним стандартом, але, як правило, це хороший орієнтир для перевірки вашого матраца і того, чи виконує він свою роботу: Колискова для вас уві сні!
Для короткого ознайомлення зі стандартними термінами придатності для різних матеріалів матраца див.таблицю нижче:



Хоча ці цифри корисні для оцінки терміну служби вашого матраца, найкращий спосіб зрозуміти, чи час його позбутися, — це прислухатися до свого тіла. Чи прокидаєтеся ви з новими болями вранці? Чи не можете знайти зручне місце вночі? Ви помітили нові порожнини у вашому матраці, які не виправляються при звичайному обертанні? Якщо ви ствердно відповіли хоча б на одне з цих питань, то настав час попрощатися зі своїм старим матрацом.

У якій позі ви спите?

Тепер, коли ми вирішили питання віку, настав час подумати про тебе, що спить. Хоча ми розглянемо безліч різних факторів, пов'язаних з вами та вашим унікальним стилем сну, перше, що вам потрібно зрозуміти, це те, де ви спите.



Хоча більшість людей, як правило, крутяться між різними місцями вночі, більшість людей віддають перевагу одним місцям іншим. Можливо, ви той, хто любить починати на спині та повертатися на бік. Або, можливо, ви проводите більшу частину ночі на стороні і, нарешті, нюхаєте, натискаючи вранці кнопку будильника. Якщо ви ніколи раніше не думали про кращий стан сну, ми рекомендуємо вам звернути пильну увагу на те, як ви спите наступного тижня. Ймовірно, ви виявите, що спите або спиною, або боком, або мордою, або комбінацією цих трьох способів.
Ця інформація є важливою, тому що всі матраци пропонуються для різних режимів сну. Нижче ми покажемо вам типи матраців, які найбільше підходять для того положення, в якому ви зазвичай спите.

  • Сон на спині
Якщо будь-коли існував тип сплячого, якому потрібно рішення від помірного до жорсткого матраца, це був би сон на спині. Якщо матрац буде занадто жорстким, вони будуть відчувати непотрібну напругу в плечах і нижній частині спини, в той час як дуже м'який матрац дозволить стегнам не вирівнятися з плечима, що призведе до викривлення спини та болю у хребті. . Тому цим шпалам цього стилю потрібне помірно жорстке відчуття, яке знаходиться якраз посередині цих двох крайнощів.

На наш досвід, ті, хто спить на спині, хотіли б вибрати матрац з твердістю в діапазоні від 5,5 до 7, де 1 — м'який матрац, а 10 — найжорсткіший. Для довідки 6,5 зазвичай вважається галузевим стандартом для середньої жорсткості.
Чому цей варіант підходить для тих, хто спить на спині? Що ж, це допомагає підняти та привести хребет у нейтральне становище. Коли ми говоримо про нейтральне вирівнювання хребта, ми просто маємо на увазі ідею створення єдиної лінії протягом усього від плечей до стегон. Це допомагає зняти напругу з усієї спини та запобігти біль та дискомфорту, пов'язаним з фіброміалгією та артритом.

Хоча тим, хто спить на спині, пощастило, що вони зазвичай можуть знайти комфорт у різних типах матраців та матеріалів, ми рекомендуємо перевірити гібридні матраци, які поєднують у собі піну та пружини (докладніше про це пізніше!).

  • Сон на боці
У той час як сон на спині вимагає балансу, сон на боці вимагає глибокого зняття тиску на плечі та стегна. Це означає, що вони зазвичай віддають перевагу більш м'якому матрацу, який адаптується до вигинів тіла, щоб уникнути неприємного засмічення в нічний час.

Хоча м'якість є досить суб'єктивним терміном, зазвичай її можна визначити як щось у діапазоні від 4 до 6 за шкалою твердості. Знову ж таки, ми порівнюємо ці показники з галузевим стандартом 6.5 для середньої жорсткості.

Оскільки вночі сон на боці робить велике навантаження на їхні суглоби, життєво важливо, щоб вони лягали на м'який матрац, спеціально розроблений для зняття стресу. Багато матраців стверджують, що полегшують біль у плечах та стегнах, але важливо уважно вивчити технічні характеристики, щоб зрозуміти, наскільки добре матрац знімає тиск у цих областях. Ми рекомендуємо тим, хто спить на боці, дотримуватися шарів піни з ефектом пам'яті, які відомі своєю глибокою формою тіла, зануренням та зняттям стресу.

  • Спляча бруміта
Ті, хто спить на колінах, по суті протилежні тим, хто спить на боці, оскільки їм потрібен надзвичайно стійкий матрац, який піднімає стегна по прямій лінії з плечима. Найбільша проблема, з якою зіткнеться той, хто спить таким чином, - це м'який матрац, через який стегна не збігаються з рештою хребта, тому їм слід звернути увагу на моделі з високою підтримкою.

При розгляді діапазону жорсткості для тих, хто міцно спить добре мати значення від 7 до 9 за шкалою жорсткості. Ще раз, порівняння цих цифр із галузевим стандартом 6,5 для середньої жорсткості показує, що сплячі морди напевно захочуть залишатися на краю цієї шкали.

Але це не означає, що ви хочете отримати шар, твердий як камінь. Ключовим моментом тут є знайти той, який поєднує в собі надзвичайно підтримуючі рівні з тонкими шарами комфорту, щоб забезпечити легкий дотик загальної жорсткості. Таким чином, сплячі морди, ймовірно, будуть краще почуватися на пружинному матраці або гібридному матраці.

  • Спальный Комбинированный
І, нарешті, сплячі за сумісництвом, тобто люди, які поєднують усі три положення у зручному стилі. Популярний стиль сну, але потребує динамічного матраца, здатного забезпечити комфорт у сфері спини, бока та живота.

Загалом ми рекомендуємо спальні місця у поєднанні з матрацом середньої жорсткості, тобто матрацом, який знаходиться приблизно в межах галузевого стандарту 6,5 для середньої жорсткості.

Матрац середньої жорсткості – відмінний вибір для тих, хто спить у комбінації, тому що зазвичай досягається приємний баланс між зняттям стресу та підтримкою. Вони досить м'які, щоб зменшити тиск на плечі під час сну на боці і досить жорсткі, щоб підтримувати стегна під час сну на спині.

Тим не менш, тим, хто спить разом, найбільше слід враховувати пружність та рухливість свого матраца. Життєво важливо, щоб ці люди могли легко рухатися і регулювати своє становище, тому вони, ймовірно, захочуть зосередитися на латексних або гібридних матрацах.

Яка жорсткість вам потрібна?

Оскільки ми вже почали обговорювати стабільність, можливо ми могли б присвятити цьому показнику цілий розділ. Простіше кажучи, жорсткість відноситься до того, наскільки твердим або м'яким на дотик є матрац. Хоча це може здатися простим питанням, визначити жорсткість матраца (і ту жорсткість, яка потрібна вам сплячому) насправді може бути досить складно. Це пов'язано з тим, що відчуття та жорсткість матраца залежать від ваших особистих визначень м'якого, середнього та жорсткого, а також від вашого конкретного типу статури, ваги та розміру.

Оскільки ми вже почали обговорювати стабільність, можливо ми могли б присвятити цьому показнику цілий розділ. Простіше кажучи, жорсткість відноситься до того, наскільки твердим або м'яким на дотик є матрац. Хоча це може здатися простим питанням, визначити жорсткість матраца (і ту жорсткість, яка потрібна вам сплячому) насправді може бути досить складно. Це пов'язано з тим, що відчуття та жорсткість матраца залежать від ваших особистих визначень м'якого, середнього та жорсткого, а також від вашого конкретного типу статури, ваги та розміру.


Ця суперечка може бути додатково ускладнена тим фактом, що багато споживачів плутають підтримку з жорстокістю. Захисний шар - це той, який розміщує хребет по єдиній лінії, не створюючи точок тиску, і може бути виконаний у м'якому, середньому жорсткості або твердому шарі. Жорсткість відноситься лише до фактичного «відчуття» матраца. Коротше кажучи, ви можете знайти підтримуючий шар у всьому діапазоні твердості.

Маючи це на увазі, середній переважний рівень жорсткості для сплячих становить від 4 до 7 з 10. Як описано вище, деякі сплячі захочуть або опуститися до нижньої межі цього діапазону, або до верхньої межі, залежно від їхнього сну. позиції.

Яка ваша маса тіла?

Вага є ще одним важливим фактором, який слід враховувати при виборі нового матраца, оскільки матрац, обійми, відчуття, прохолода та підтримка матраца можуть сильно вплинути на вашу вагу.

Насправді, залежно від вашої ваги та загального типу статури, ви можете виявити, що вам потрібен певний тип матраца для задоволення ваших унікальних потреб уві сні. Тому ми проаналізуємо кілька різних вагових категорій, щоб показати, які типи матраців найкраще підходять для кожної категорії.

Для довідки, ми ділимо їх на легко сплячих (ті, хто важить 70 кг або менше), помірно сплячих (тих, хто важить від 70 до 90 кг) та важко сплячих (тих, хто важить 90 кг і більше).

  • Легкий сон
Хоча чуйно сплячі люди можуть мати однакову вагу (знову ж таки, зазвичай 70 фунтів або менше), це не означає, що всі сплять однаково. Тому ми збираємося надати рекомендації щодо матраців, засновані на різних відчуттях, які можуть відчувати ці сплячі.

Відчуття м'якості (4-6/10 за шкалою жорсткості): Якщо ви спите чуйно, у вас не повинно виникнути проблем з тим, щоб лежати на м'якому матраці. Ви навряд чи втопитеся в матеріалі, як інші шпали, тому вам слід задовольнятися будь-яким типом поролонового матраца, переважно поролоном з ефектом пам'яті.

Помірне почуття (5,5-7/10 за шкалою жорсткості): люди з легшим сплячим не будуть занурюватися так глибоко у свій матрац, що може зробити матрац з дуже щільним або товстим верхнім шаром піни незручним для цих людей. Отже, якщо ви легша людина, ми рекомендуємо вам вибрати матрац, жорсткість якого на 0,5-1 градус нижче, ніж відчуття, які вам справді потрібні. Це з тим, більшість верств середньої жорсткості оцінюються за середньої ваги сну (зазвичай близько 80 кг).

Стабільне відчуття (7-9/10 за шкалою жорсткості): Людям з легшим сном, які прагнуть твердого відчуття, слід віддавати перевагу матрацам з тонкими шарами комфорту. Насправді вони можуть почуватися краще з простим матрацом або стьобаним матрацом. Чому; Що ж, ці люди не збираються так легко тонути в будь-якому вищому рівні піни, тому їм не потрібні надпідтримуючі будівельні рівні.

  • Помірні сплячі
Знову ж таки, ми будемо досліджувати цю вагову категорію (від тих, хто важить 70 кг до приблизно 90 кг), аналізуючи речі залежно від потреб у жорсткості.

М'яке відчуття (4-6/10 за шкалою жорсткості): ваші потреби дуже схожі на потреби легших у цій галузі. Якщо ви важите ближче до 70 кг, ви можете дотримуватися тих самих правил, які ми описали вище для чуйного сну. Але якщо ваша вага наближається до 90 кг, ви, ймовірно, захочете вибрати матрац з товстим верхнім пінопластовим покриттям, щоб забезпечити достатній захист, коли ви натискаєте його будівельні блоки.

Помірне відчуття (5,5-7/10 за шкалою твердості): це, ймовірно, буде найлегше відчуття, яке може задовольнити середнього сплячого. Оскільки більшість матраців розраховані як на середню вагу, так і на середню жорсткість, у вас не повинно виникнути проблем із пошуком матраца, який відповідає цим вимогам. Як правило, середня жорсткість досягається, коли існує баланс між рівнями комфорту та підтримки.

Стабільне відчуття (7-9/10 за шкалою твердості): якщо ви шукаєте щось твердіше, вам слід зменшити товщину комфортних покриттів та збільшити товщину підтримуючих покриттів. Сплячі середнього розміру будуть тиснути на конструкцію сильніше, ніж легкоспючі, тому їм буде потрібна додаткова підтримка в основі, щоб досягти «стійкого» відчуття.

  • Важкі шпали
На жаль, іноді людям з великою вагою (вагою понад 90 фунтів) буває важко знайти зручний матрац. Це не означає, що на ринку немає зручних варіантів, але багато брендів виготовляють свої матраци тільки для одного сплячого типу. Як би це не було неприємно, є кілька порад та прийомів, які ви можете використовувати, щоб знайти матрац, який задовольнить усі ваші потреби у жорсткості та підтримці.

М'якість на дотик (4–6 / 10 за шкалою жорсткості): якщо ви шукаєте м'якше відчуття, ми рекомендуємо вибрати високий матрац із товстим верхнім шаром піни, а не міцну пружинну секцію. Ті, хто міцно спить, швидше за все, будуть глибоко втиснуті у свій матрац, тому переконайтеся, що шар піни товщиною не менше 10-12 см зверху допоможе створити м'якше відчуття.

Помірне відчуття (5-7/10 за шкалою жорсткості): Для середнього відчуття твердості було б добре, щоб верхні шари піни були товстими, але зменшеними на 5 або 7 см. Хоча галузевий стандарт для середньої жорсткості становить 6,5/10, ми рекомендуємо більш важким людям віддати перевагу щось за шкалою 7-8/10. Те, що іншим сплячим здасться важким, має підійти тим, кому потрібне відчуття помірної жорсткості!

Стабільне відчуття (7-9/10 за шкалою жорсткості): І, нарешті, якщо ви важко спите та шукаєте тверде відчуття, ми рекомендуємо вибрати міцний пружинний матрац з матрацом. У вашому випадку підкресліть шар, який знаходиться в діапазоні твердості 8-9/10.

Який матрац вам потрібен?

Тепер, коли ми розглянули деякі з найважливіших факторів, які слід враховувати при покупці нового матраца, настав час з'ясувати, який саме тип матраца вам потрібен. Нижче ми представимо вам найпопулярніші варіанти. Ми розповімо про кожний із них, які відчуття вони викликають і кому вони можуть сподобатися найбільше.

  • Піна пам'яті
Матраци Memory Foam в основному виготовляються з піни з ефектом пам'яті, матеріалу, відомого своєю повільною реакцією на тиск і глибоким охопленням. Таким чином, вони забезпечують значне полегшення тиску у чутливих областях, таких як плечі, стегна та поперек.

Цей матеріал має невелике застереження, що полягає в тому, що він має тенденцію вловлювати і поглинати тепло тіла. Це може бути великою проблемою для людей, які сплять тепло за своєю природою. Але в даний час більшість брендів обходять цю прикру проблему, просочуючи свої піноматеріали з ефектом пам'яті різними агентами, що охолоджують, такими як мідь, гель або тонер.
Підходить для: на нашу думку, піна з ефектом пам'яті краще підходить для тих, хто спить і хоче відчувати себе більше у своєму матраці, ніж на ньому. Зокрема, ті, хто спить на боці, можуть отримати вигоду з глибокого охоплення матеріалу, що контурує, коли вони притискаються до нього.

Найгірше: піна з ефектом пам'яті – надзвичайно м'який матеріал, тому він, ймовірно, не буде достатньо стійким для тих, хто міцно спить. Якщо ви хочете, щоб ваш матрац був надзвичайно стабільним, слід повністю відмовитися від піни з ефектом пам'яті.

  • Латекс
На відміну від піни з ефектом пам'яті, латексна піна швидко реагує на тиск, тому вона піниста та яскрава. Це також повністю натуральний матеріал для навколишнього середовища, тому він може стати чудовим вибором для тих, хто знає про цю проблему та шукає органічний матрац. Крім того, він природно освіжає, і його можна охарактеризувати як хороший вибір для людей, які міцно сплять.
Підходить для: Латекс може підійти до широкого кола людей, але особливо сподобається тим, хто спить у комбінації. Ці люди повинні мати можливість легко рухатися і змінювати положення, тому вони мають отримати вигоду з природного підстрибування латексної піни. І як було сказано вище, екологам, напевно, сподобається його біологічний склад.

Не підходить для: Якщо вам потрібне глибоке зниження тиску на плечі або стегна, латекс може вам не підійти. Матеріал м'який та зручний, але не дасть вам таких самих обіймів, як від матраца з ефектом пам'яті.

  • пружини
Одним з найпопулярніших і широко використовуваних типів матраців є матраци з пружинами, які забезпечують підтримку та стабільність. Ці ліжка з високими секціями сталевих пружин найкраще підходять для тих, хто дотримується традиційної старої школи.
Підходить для: ми рекомендуємо матраци з внутрішніми пружинами людям, яким потрібна велика підтримка, особливо тим, хто спить на спині, морді та важким людям. Вони також можуть добре підійти тим, хто воліє високо підняту конструкцію.

Гірше для: Пружинні матраци не допоможуть тим, хто потребує зниження тиску, тому, якщо ви відчуваєте біль у стегні, плечі або спині, вам, ймовірно, слід вибрати інший тип матраца.

  • Гібриди
Одним із найновіших типів матраців є гібридний матрац, який поєднує в собі пінопластові покриття зі спіраллю або пружиною для полегшення, тиску та підтримки «два в одному». Ці матраци відрізняються від пружинних моделей більш «збалансованим» відчуттям.


Підходить для: гібридні матраци можуть добре підійти для широкого кола людей, але ми рекомендуємо їх тим, хто спить на спині або тим, хто спить у комбінації. Вони повинні оцінити як додаткову підтримку цих матраців, так і їхню пружність і рухливість.

Найгірше: на ринку так багато різних типів гібридних матраців, що ми не обов'язково говоримо, що вони погані для будь-кого. Ключовим моментом тут є зосередження уваги на типах піни, що використовуються на верхніх рівнях: тим, хто спить на боці, може знадобитися гібрид із піною з ефектом пам'яті, а тим, хто спить на спині, може знадобитися, наприклад, гібрид із латексом.

Який твій бюджет?

Після розгляду цих ключових питань у нас залишилася остання дилема: який ваш бюджет? Кожен покупець матиме свою відповідь на це питання, але важливо подумати про це, перш ніж почати пошук. На щастя, є неймовірно зручні варіанти за всім ціновим діапазоном, тому знайти потрібний матрац за бажаною ціною не повинно бути проблемою. Проте є деякі речі, про які слід пам'ятати.

Ви отримуєте те, за що платите: хоч ми хотіли б сказати, що ви можете отримати розкішний матрац менш ніж за 200 євро, ми знаємо, що це неправда. Тож пристосуйте свої очікування до вашого бюджету. І пам'ятайте, що є багато зручних для гаманця матраців, які так само зручні, як і їхні дорожчі брати та сестри.

Фірмова назва: Не ведіться на модну рекламу! Той факт, що ви скрізь бачите певний тип матраца, не означає, що він зручний і дійсно працює так, як ви хочете. Коротше кажучи, не відволікайтеся на зухвалі рекламні кампанії — натомість проведіть дослідження та зосередьтеся на своїх конкретних потребах уві сні.

Вивчіть гарантію: є багато способів збільшити ринкову вартість вашого матраца. Один із найпростіших — придумати бренд із дуже добрими умовами гарантії. Багато матраців мають багаторічну гарантію, яка гарантує, що ваш матрац буде відремонтовано або замінено, якщо він коли-небудь був пошкоджений. Читайте дрібний шрифт, щоб дізнатися, якою є реальна тривалість життя вашого матраца!

Епілог
Якби ми могли дати вам останню пораду, коли ви намагаєтеся знайти матрац своєї мрії, він мав би зосередитись на тому, що вам конкретно потрібно. Це особиста подорож, тому зверніть увагу на фактори, які є найбільш важливими для вас, і на те, як ви спите. Якщо ви зробите це, то можете не сумніватися, що лежатимете на матраці, який вам ідеально підходить.
























Відгуків: 0 / Написати відгук
Супутні товари
Газліфт Stabilus 011506 0260N 200мм. кульові цапфи з кронштейнами
Газліфт Stabilus 011506 0260N 200мм. кульові цапфи з кронштейнами Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 200мм. Хід штока A = 56,5 мм. Робоча зусилля F1 = 0260N (Ньютон)...
1 грн.
Газліфт Stabilus 006908 550N 233,5 мм. вуха
Газліфт Stabilus 006908 550N 233,5 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 233,5 мм. Хід штока A = 70мм. Робоча зусилля F1 = 550N (Ньютон). Тип кінцевих фітинг..
1 грн.
Газліфт Stabilus 013414 0700N 230,5 мм. вуха
Газлифт Stabilus 013414 0700N 230,5 мм. проушины Максимальная длина (между центрами отверстий в креплениях) B = 230,5мм. Ход штока A = 65мм. Рабочее усилие F1 = 0700N (Ньютон). Тип концевы..
1 грн.
Газліфт Stabilus 016762 2200N 500 мм. вуха
Газліфт Stabilus 016762 2200N 500 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 500мм. Хід штока A = 190мм. Робоче зусилля F1 = 2200N (Ньютон). Тип кінцевих фітингів..
1 грн.
Газліфт Stabilus 016996 1200N 500 мм. вуха
Газліфт Stabilus 016996 1200N 500 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 500мм. Хід штока A = 190мм. Робоче зусилля F1 = 1200N (Ньютон). Тип кінцевих фітингів..
1 грн.
Газліфт Stabilus 0175YT 0300N 168 мм. кульові цапфи
Газліфт Stabilus 0175YT 0300N 168 мм. кульові цапфи Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 168мм. Хід штока A = 39мм. Робоча зусилля F1 = 0300N (Ньютон). Тип кінцевих ..
1 грн.
Газліфт Stabilus 018095 1600N 500 мм. вуха
Газліфт Stabilus 018095 1600N 500 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 500мм. Хід штока A = 190мм. Робоча зусилля F1 = 1600N (Ньютон). Тип кінцевих фітингів..
1 грн.
Газліфт Stabilus 018568 1000N 500 мм. вуха
Газліфт Stabilus 018568 1000N 500 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 500мм. Хід штока A = 190мм. Робоча зусилля F1 = 1000N (Ньютон). Тип кінцевих фітингів..
1 грн.
Газліфт Stabilus 084840 1000N 285 мм. вуха
Газліфт Stabilus  084840 1000N 285 мм. вуха Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 285мм. Хід штока A = 96мм. Робоча зусилля F1 = 1000N (Ньютон). Тип кінцевих фіт..
1 грн.
Газліфт Stabilus 094501 150N 445 мм. кульові цапфи з кронштейнами
Газліфт Stabilus 094501 150N 445 мм кульові цапфи з кронштейнами Максимальна довжина (між центрами отворів у кріпленнях) B = 445мм. Хід штока A = 180мм. Робоча зусилля F1 = 150N (Ньютон). ..
1 грн.
Схожі статті
Газова пружина та її робота
28.09.2022 266
Газова пружина та її робота
Газова пружина складається із сталевого циліндра, що містить газ (азот) під тиском, і штока, який входить і виходить з циліндра через герметичну напрямну.Коли газ стискається за рахунок втягування стр..
Газові пружини для спеціальних застосувань - диференційована сила
29.09.2022 244
Газові пружини для спеціальних застосувань - диференційована сила
Газова пружина з диференційованим зусиллям, як і фрикційна, використовується в додатках, в яких необхідно зупинити об'єкт у проміжних положеннях.У порівнянні з фрикційною газовою пружиною, газова пруж..
Віконні газові пружини, амортизатори
30.09.2022 375
Віконні газові пружини, амортизатори
Віконні газові пружини, амортизаториТентове вікно з газовою стійкою-Вікно маркізи з газовою стійкоюВікно маркізи з газовою стійкою кріпиться на петлях угорі, воно забезпечує відмінний захист від негод..
Газові пружини у вакуумному пресі для шпону
30.09.2022 259
Газові пружини у вакуумному пресі для шпону
Газові пружини у вакуумному пресі для шпону забезпечують простоту в обігу та захищають цінну машину.Спільна робота газових пружин: у подвійному комплекті вони забезпечують плавний робочий процес під ч..
Газова пружина натискного типу тягне капсули з бурхливою водою назад до «берега»
30.09.2022 257
Газова пружина натискного типу тягне капсули з бурхливою водою назад до «берега»
Газова пружина натискного типу тягне капсули з бурхливою водою до «берега» після поїздки.Атракціони Inno Heege на білій воді можна знайти у парках розваг по всьому світу. Капсули виготовляються індиві..
POWERISE - Системи автоматичного приводу кришки
05.10.2022 395
POWERISE - Системи автоматичного приводу кришки
Від виробника компонентів до постачальника системКришки багажника пройшли довгий шлях розвитку. Високий рівень комфорту при відкриванні та закриванні кришок багажника або задніх дверей все більше підв..
POWERISE від STABILUS - дуже успішні електромеханічні шпиндельні приводи
05.10.2022 377
POWERISE від STABILUS - дуже успішні електромеханічні шпиндельні приводи
Промисловий POWERISEУ компанії STABILUS на вас чекає незрівнянно широкий асортимент різних шпиндельних приводів POWERISE з блоком живлення, блоком управління та всім необхідним для вашого застосування..
 5 фактів про блокуючі газові пружини
12.01.2023 283
5 фактів про блокуючі газові пружини
Газові пружини пропонують альтернативу механічним пружинам. Вони оснащені контейнером із стислим газом. При дії сили тиск газу збільшується.Всі газові пружини використовують стислий газ, але деякі з н..
4 основні частини газової пружини
12.01.2023 262
4 основні частини газової пружини
Газовые пружины обычно используются в машинах, а также в некоторых типах мебели. Как и все пружины, они предназначены для накопления механической энергии. Однако газовые пружины отличаются тем, что в ..
 Всі газові пружини містять невелику кількість олії для змащення
13.01.2023 305
Всі газові пружини містять невелику кількість олії для змащення
Всі газові пружини містять невелику кількість олії для мастила головного ущільнення та штока. Ця олія також забезпечує демпфування в кінці ходу.Для забезпечення мастила ущільнення штока в кожній газов..
 Безпечне використання генератора - посібник з безпеки генератора
16.01.2023 247
Безпечне використання генератора - посібник з безпеки генератора
Портативний генератор може бути неймовірно корисним інструментом, чи ви використовуєте його вдома, професійно в комерційних умовах або в кемпінгу для проведення дозвілля. Слід мати на увазі, що з кожн..
Написати відгук
Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис